DESPRE NOI

25641653-t

DESPRE NOI

Cine sunt cei se stau in spatele platformei NationalPayCorp? Ei bine, suntem incantati sa va spunem ca acestia sunt unii dintre cei mai buni profesionisti din domeniul platilor digitale. Aceasta este una dintre cele mai solide echipe existente pe piata, care este plina de asteptari pentru viitor si depune un efort sustinut pentru a indeplini si cele mai exigente asteptari ale utilizatorilor. Mai mult decat atat, aceasta echipa este sprijinita de unii dintre cei mai buni reprezentanti ai serviciului clienti, ce isi propun sa va stea la dispozitie 24 de ore zilnic, pentru a va ajuta in activitatea curenta de tranzactionare si a va rezolva toate problemele.

ECHIPA NOASTRA

suit4

CEO SI FONDATOR

WILLIAM ANDERSON

“Nu pot fi mai fericit decat in acest moment, datorita in primul rand rezultatelor obtinute; ne-a luat ani de zile sa cercetam si sa analizam modul in care putem crea cel mai bun sistem de plata online pentru utilizatorii din intreaga lume; acum pot spune cu mandrie ca am scos pe piata o platforma de plati solida, cu ajutorul careia utilizatorii nostri isi pot realiza toate tranzactiile online rapid si fara sa intampine probleme. Vreau sa multumesc atat echipei mele, cat si utilizatorilor, pentru increderea in NationalPayCorp; vreau sa va asigur ca vom continua sa lucram zilnic si vom depune toate eforturile pentru a ne imbunatati platforma.”

”Daca ma veti intreba despre modul in care am creat NationalPayCorp, va pot spune ca procesul de creatie nu a fost simplu, dar toate eforturile au meritat cu prisosinta.”

“Buna tuturor! Sunt fericit sa ma aflu in spatele celei mai bune echipe din lume! Sunt aici pentru a ma asigura ca intrebarile dumneavoastra primesc un raspuns adecvat, iar problemele si semnele de intrebare vor fi rezolvate rapid si la timp; este suficient doar sa ne contactati! ”

client4

AGENT SERVICII CLIENTI

MARISSA BAKER

suit5

DEPARTAMENT MARKETING DIGITAL

BRADLEY COX

“Impreuna cu NationalPayCorp am crescut foarte mult pe plan profesional. In fiecare zi lucram si depunem toate eforturile pentru a le furniza clientilor cele mai bune servicii posibile. In acest moment, sunt responsabil de toate campaniile de marketing ale platformei, precum si de partea de vanzari directe. Multumesc William pentru ca ai incredere in munca mea!”

“Vreau sa multumesc echipei mele pentru ca mi-a oferit ocazia de a face parte din cadrul acestui proiect, unde mediul de lucru este ideal. Invat lucruri noi in fiecare zi, iar acest lucru se datoreaza in special activitatilor mele curente.”

suit1

ANALIST DATE

VASILE RICCI

client2

WEBDESIGNER SI INGINER DE SISTEM

SIMON DUBOIS

“Buna ziua tuturor! Ma aflu aici pentru a va ajuta in cazul in care aveti probleme cu platforma noastra. Astfel, ma voi asigura ca nu aveti dificultati in intelegerea si utilizarea site-ului nostru. De altfel, toate procedeele si operatiunile sunt foarte simple, pentru a ajuta astfel orice utilizator! Multumita colectivului alaturi de care ma aflu si activitatii intense depuse de-a lungul timpului, sunt cu adevarat multumit de rezultatele pe care le avem in fiecare zi”

Buletin Informativ